Ervaringen

“Vannacht heb ik afwisselend diep geslapen en vredig wakker gelegen om alle gebeurtenissen van de dag een plek te geven. Ik was gister avond doodmoe, maar voel mij vandaag vrolijker en lichter dan ik mij lange tijd heb gevoeld. Mijn oudste dochter hangt de hele dag al om mijn nek en klimt op mijn rug dus ik heb ook echt het idee dat er voor haar gevoel iets veranderd is en ook mijn vrouw is enorm blij dat ik zo opgelucht ben. Dus nogmaals enorm bedankt voor alle hulp die jullie mij gister geboden hebben, het heeft voor mij echt een hele hoop losgemaakt en voor mijn gevoel ook opgelost.”- S.

“Het is fijn te voelen hoeveel ik toch kan bewegen” – L.

“Bijzonder ook om te merken dat ik nu zoveel beter in mn vel zit en ook meer energie heb. Ik kan ook bijna niet stoppen met glimlachen. Het voelt erg goed. Hoop dat ik dit nog even vast kan houden. Ik had zelfs moeite met slapen vannacht nog zo vol ervan. En zelfs na deze nacht, vandaag nog steeds voldoende energie!” – G.

“Ik voel me gesteund op een manier die ik nog niet eerder heb ervaren. Wat een magische handen heb je toch…. ” – B.

“Wauw….geen woorden. Ik kom snel weer!” – R.

“De behandeling van vorige week heeft nog heel goed doorgewerkt! Allemaal extra kraakjes en beweging in het nog resterende vastzittende stuk. En ik voelde me weer veel vertrouwder in mijn eigen vel. Ik ben zo blij! ” – M.

“Als energetisch masseur heb ik een groot netwerk van verschillende therapeuten, maar ik ga niet zo bij iedereen op de tafel. Wel bij Marlies. Soms kom ik met een gerichte klacht of voel ik me niet in balans, soms, zoals vorige week, meer stramme spieren en een overall zeurend gevoel van PHPD. Ze weet waar ze het over heeft, dus kan ik me goed overgeven. Het was maar een uurtje, maar het voelde als veel langer, zo ontspannen was ik. 😌 En óók nog goeie praktische tips en korte oefeningen meegekregen, daar hou ik van. Kortom: Aanrader! 🤩” – S.

“Het gaat eigenlijk steeds beter de laatste weken. Ik voel me vaker blij. Ook al weet ik niet wat er precies gaande is, er is echt iets gaande. Ik wil graag door met de sessies! Wanneer mag ik weer?” – L.

“Marlies, je hebt gisteren echt “getoverd”!! Ik kan mijn hoofd bijna weer gewoon draaien, met nog maar heel weinig spanning of pijn tussen mijn schouders! MAGIC! Dank dank!! “- J.

“Hoi Marlies, sinds onze sessie ben ik duidelijk helderder en meer doortastender. Ook heb ik veel gekke dromen gehad. Alles valt op z’n plekje denk ik? Dank je wel en tot binnenkort”- M.

“Hoi Marlies, De behandeling van afgelopen keer heeft mij goed gedaan. Weer minder last van mijn schouder. Gevoeligheid aan de knobbel op mijn voet is minder aanwezig. Ik heb er steeds minder last van met lopen, daar gaat het mij om. En het gaat steeds een beetje beter. Ik ben tevreden, lieve groet” – I.

“Na nog wat klappertanden op de fiets, lekker met rozige wangen, trui en warm drinken zit ik nu heerlijk ontspannen op de bank. En m’n kaak doet geen pijn, whoohoo!” – F.

“Hoi Marlies, Ik zou nog laten weten, hoe het gaat. Allereerst is de behandeling mij erg goed bevallen + de tips en ondersteuning. Ben nu zeker bewuster met mijn voeten bezig na mijn bezoek aan jou. Na jouw behandeling had ik het gevoel dat ik aan het zweven was, heel apart. De behandeling vond ik heel prettig en positief, graag maak ik een vervolgafspraak met je. Hartelijke groeten!” – I.

“Lieve Marlies, weet je, doordat we mijn val een juiste plek in mijn herinneringen hebben gegeven, sta ik nu zelfs rechter en doet mijn lijf al minder zeer! Wauw!”- M.

“Vanochtend bij het zonnebanken had ik geen last van dat gekke pijntje in mn rechterschouder. Jij hebt een klacht die ik al maanden had toch maar even verholpen! Goed bezig! X” – A.

“Hi! Wilde even laten weten dat je behandeling niet alleen m’n lijf heeft losgemaakt. Ben figuurlijk ook weer ‘los’. Heb mega energie, inspiratie, ben heerlijk al zingend en dansend aan het werk. Reealiseer me nu pas hoe vast ik zat. Dankje dankje dankje!!! Xxx” – D.

“Bijzonder goeie sessie was t: veel meer ruimte in de middenrug! Ben eerder uit de bus gestapt en heb lekker een stuk gelopen. Ik had een heel ander loopje: heel zacht, beetje verend in mn knieën, dus helemaal top, DANK!!!” – J.

“Van het weekend met vriendinnen naar een museum geweest én een stuk gewandeld. Nauwelijks last van mijn voeten en helemaal geen last van mijn benen. Wie had dat gedacht drie maanden geleden toen ik strompelend bij je binnen kwam. Ik vind het ongelooflijk en ben je erg dankbaar. Tot snel!” – J.

“Al is het maar omdat ik zo lekker ben gaan slapen sinds ik bij jou kom!” – R.

“Na drie dagen voelde ik een lichte teleurstelling; ik had eigenlijk niet merkbaar meer ruimte in mijn lichaam en ik voelde ook mijn rug nog. Wat fijn dat je op mijn app-je reageerde en me iets uitlegde over spiergeheugen en over vriendelijk zijn voor mezelf. Twee dagen daarna stond ik op één been zonder steun te zoeken bij de muur mijn jeans aan te trekken! Ik weet nu dat mijn lijf en ik inderdaad iets meer tijd nodig hadden. Fijn dat we een volgende afspraak hebben staan! Tot snel!” – S.

Reacties zijn gesloten.