Testimonials

“Marlies, je hebt gisteren echt “getoverd”!! Ik kan mijn hoofd bijna weer gewoon draaien, met nog maar heel weinig spanning of pijn tussen mijn schouders! MAGIC! Dank dank!! “- J.

 

“Hoi Marlies, De behandeling van afgelopen keer heeft mij goed gedaan. Weer minder last van mijn schouder. Gevoeligheid aan de knobbel op mijn voet is minder aanwezig. Ik heb er steeds minder last van met lopen, daar gaat het mij om. En het gaat steeds een beetje beter. Ik ben tevreden, lieve groet” – I.

 

“Na nog wat klappertanden op de fiets, lekker met rozige wangen, trui en warm drinken zit ik nu heerlijk ontspannen op de bank. En m’n kaak doet geen pijn, whoohoo!” – F.

 

“Hoi Marlies, Ik zou nog laten weten, hoe het gaat. Allereerst is de behandeling mij erg goed bevallen + de tips en ondersteuning. Ben nu zeker bewuster met mijn voeten bezig na mijn bezoek aan jou. Na jouw behandeling had ik het gevoel dat ik aan het zweven was, heel apart. De behandeling vond ik heel prettig en positief, graag maak ik een vervolgafspraak met je. Hartelijke groeten!” – I.

 

“Vanochtend bij het zonnebanken had ik geen last van dat gekke pijntje in mn rechterschouder. Jij hebt een klacht die ik al maanden had toch maar even verholpen! Goed bezig! X” – A.

 

“Hi! Wilde even laten weten dat je behandeling niet alleen m’n lijf heeft losgemaakt. Ben figuurlijk ook weer ‘los’. Heb mega energie, inspiratie, ben heerlijk al zingend en dansend aan het werk. Reealiseer me nu pas hoe vast ik zat. Dankje dankje dankje!!! Xxx” – D.

 

“Bijzonder goeie sessie was t: veel meer ruimte in de middenrug! Ben eerder uit de bus gestapt en heb lekker een stuk gelopen. Ik had een heel ander loopje: heel zacht, beetje verend in mn knieën, dus helemaal top, DANK!!!” – J.

 

“Van het weekend met vriendinnen naar een museum geweest én een stuk gewandeld. Nauwelijks last van mijn voeten en helemaal geen last van mijn benen. Wie had dat gedacht drie maanden geleden toen ik strompelend bij je binnen kwam. Ik vind het ongelooflijk en ben je erg dankbaar. Tot snel!” – J.

 

“Al is het maar omdat ik zo lekker ben gaan slapen sinds ik bij jou kom!” – R.

 

“Na drie dagen voelde ik een lichte teleurstelling; ik had eigenlijk niet merkbaar meer ruimte in mijn lichaam en ik voelde ook mijn rug nog. Wat fijn dat je op mijn app-je reageerde en me iets uitlegde over spiergeheugen en over vriendelijk zijn voor mezelf. Twee dagen daarna stond ik op één been zonder steun te zoeken bij de muur mijn jeans aan te trekken! Ik weet nu dat mijn lijf en ik inderdaad iets meer tijd nodig hadden. Fijn dat we een volgende afspraak hebben staan! Tot snel!” – S.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.