Wie is LaLoba?

Oprichter en drijvende kracht achter LaLoba.nl is Marlies de Wolf. Ze leert je zelf makkelijker te bewegen, door op een vriendelijke manier verbinding te creëren tussen je lijf en je brein. Met een combinatie van NLP (woordwerk) en PPT (lichaamswerk) stimuleert zij het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Ook stimuleert zij je brein de nieuwe, ontspannen en vrije manier van bewegen vast te houden. Deze benadering wordt ook wel kinesthetische coaching of hypnose voor het lichaam genoemd.

Naast bovenstaand is Marlies ook eerlijk. Ook al is het gebruikelijk en wordt het gezien als ‘professioneel’ om op dit soort voorstelpagina’s over jezelf in de derde persoon te schrijven, ik vind het een beetje raar en daarom houd ik er hierna ook mee op. Zo leren jullie de echte ik alvast een beetje kennen, wat tenslotte ook het doel is van deze pagina.

Geestelijke en lichamelijke gezondheid heeft al jarenlang mijn aandacht. Ik geloof in natuurlijke oplossingen. Ik pas dit in mijn eigen leven toe op het gebied van voeding, huishouding, beweging en ontspanning. De trigger om PPT te gaan toepassen, kwam toen ikzelf na de geboorte van mijn zoon lichamelijke problemen kreeg en daar met reguliere behandelingen (fysiotherapie, dry needling, acupunctuur, reuma therapie) maar niet van af kwam. PPT bracht toen de oplossing. Op dat moment besloot ik mijn kennis van de helende kracht van het lichaam en de sturende kracht van het brein nog verder uit te breiden. Mensen in mijn directe omgeving zagen mijn verandering en kwamen naar mij toe met hun verhaal, op zoek naar verlichting, verbetering. Voelende dat ik kan helpen, ben ik LaLoba.nl gestart en sindsdien richt ik me op het helpen van anderen bij het vinden van een betere balans, een betere samenwerking tussen lichaam en brein.

Mijn PPT opleiding (Patterns of Physical Transformation) heb ik in 2016 gevolgd bij een van de grondleggers van PPT; dr. Edie Perry. Edie is chiropractor, opgeleid in de bewegingsmethodiek van dr. Moshé Feldenkrais en Master NLP Trainer bij The Society of Neuro-Linguistic Programming™. Edie werkt al ruim 25 jaar met mensen en is de afgelopen 15 jaar nauw betrokken bij onderzoeken op het gebied van de Functionele Neurologie. Sinds begin 2011 volg ik diverse NLP, hypnose, coaching en lichaamswerk gerichte opleidingen. Om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen volg ik regelmatig nieuwe brein- en lichaamswerk gerichte trainingen. In 2018 was ik op uitnodiging van Edie 2e trainster bij de PPT training die zij elke 2 jaar in Nederland verzorgt.

LaLoba.nl

De naam LaLoba.nl is symbolisch. La Loba betekent de wolvin, een verwijzing naar mijn achternaam. Een andere belangrijk deel van de bedrijfsnaam wordt gevormd door de symboliek in het verhaal over La Loba. In het geweldige boek van Clarissa Pinkola Estés ‘De ontembare vrouw’. Estés vertelt Clarissa over La Loba, een oude Indiaanse vrouw die nauwgezet in de woestijn alle verspreide botten van een wolf verzamelt. Een wolf die al lang geleden dood is gegaan. La Loba plaatst de botten langzaam, voorzichtig op de vloer van haar grot, totdat elk bot er is. Dan zingt ze en zingt ze over de botten totdat de wolvenbotten weer vlees, bloed en een nieuw leven krijgen. Wanneer de wolf opspringt en in de woestijn wegrent, verandert het dier in een wilde en lachende vrouw. Een vrouw vol levenskracht, vreugde en doelgerichtheid.

Contact

Contact met mij? Bel dan nu naar 0624511616 of stuur een bericht via het contactformulier.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.