Praktische informatie

Vanuit LaLoba.nl pas ik een holistische behandelmethode toe. Holistisch behandelen wil zeggen dat ik het hele lichaam en het brein als één, samenwerkend geheel zie.

Ik help jouw hele lichaam te ontspannen, lichamelijke en emotionele pijn te verminderen, een betere balans te vinden en klachten vanuit de oorsprong -dus niet alleen daar waar de klacht zich uit- te herstellen.

De zachte, vloeiende technieken die ik toepas werken in op het lichaam en strekken zich uit naar het onbewuste. Door een vriendelijke hand en een vriendelijk woord ontstaat een zekere verandering. We creëren op een uitnodigende manier nieuwe verbinding. Het zelfgenezend vermogen dat van nature in iedereen aanwezig is, wordt gestimuleerd en geactiveerd. Ik help je balans te vinden op zowel fysiek (lichaam) als op mentaal/emotioneel niveau.

PPT is een holistische, manuele behandelmethode en geen vorm van massage. PPT vindt plaats over de kleding heen, trek daarom makkelijk zittende kleding aan. Medicijngebruik en eventueel voorgeschreven oefeningen kunnen tijdens de behandeling voortgezet worden.

IEMT werkt direct met het gevoelssysteem. Er wordt dus niet eerst al pratend gezocht naar de kern van het probleem. Vanuit een problematisch gevoel in het nu speuren we door middel van een aantal vragen terug naar de eerste keer dat jij dit gevoel hebt ervaren. Door op deze herinnering de oogbewegingen toe te passen leren we jouw brein breder te kijken, te denken en te voelen rondom deze herinnering. De herinnering wordt geneutraliseerd opgeslagen in je geheugen en heeft niet langer dezelfde impact op het heden.

De individuele sessies vinden plaats in de praktijk in Nieuwegein. De praktijkruimte is gesitueerd op de eerste verdieping. Desgewenst en op vooraf aangeven van de cliënt (bijv. door ernstige lichamelijke beperkingen) kan de sessie ook op de begane grond plaatsvinden.

De sessies zijn geen vervanging van reguliere diagnose en behandeling.
Bij twijfel raadpleeg eerst een arts.

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Klik hier

De algemene voorwaarden vind je hier.

Tijdsduur

Een 1e PPT sessie, inclusief intake, duurt ongeveer 75 minuten.
Een 1e IEMT sessie, inclusief intake, duurt ongeveer 120 minuten.
De vervolgsessies duren gemiddeld 60 minuten.
Voor kinderen tot 16 jaar duren de sessies korter, gemiddeld 30 minuten.
Acute klachten (spit, verzwikking) en (sport)blessures bekijken we per kwartier.

De 1e 2 vervolgbehandelingen volgen elkaar in principe wekelijks op. De prijzen zijn terug te vinden op de tarieven pagina.

De ene cliënt heeft aan 2 à 3 sessies voldoende, andere cliënten hebben een aantal meer sessies nodig. Bij chronische klachten is het vaak wenselijk periodiek een onderhoudsbehandeling in plannen. Iedereen is anders en reageert anders, we gaan er in elk geval samen voor om jou de kans te geven prettiger te functioneren.

Bedrijven

Naast individuele sessies verzorgt LaLoba regelmatig op locatie PPT workshops, gericht op houding en beweging. Bijvoorbeeld op basisscholen, bij yoga centra, in de kapperswereld, bij Buitenschoolse Opvang, in verzorgingstehuizen en bij golf- en sportfaciliteiten. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Contact

Kom vooral ervaren wat het voor jou betekent. Afspraken zijn telefonisch via 0624511616 of via het contactformulier te boeken, door de weeks overdag of ‘s avonds en desgewenst in het weekend.

Als je voor een gemaakte afspraak verhinderd bent, geef je dat dan ten minste 24 uur van tevoren door? Anders ben ik genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.